TC Mol

Volwassenenlessen

Donderdagavond Zondagavond


VOLWASSENENTENNIS ZONDAGAVOND WINTER 2019

JE KAN NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR DEZE LESSENREEKS.

TC Mol organiseert op zondagavond een nieuwe lessenreeks voor volwassenen.

Trainingsschema

Het uurtje gaat door van 18.30 u – 19.30 u (sessie 1) of van 19.30 u - 20.30 u (sessie 2) of van 20.30 u – 21.30 u (sessie 3). De lessen worden gegeven door Luk Grobben (initiator). Om organisatorische redenen vragen we jullie om zo veel mogelijk zelf groepjes van vier samen te stellen. Zet de namen van de groepsleden met wie je les wilt volgen duidelijk bij de opmerking van je inschrijving.

Inschrijven?

De plaatsen zijn beperkt. Daarom dien je via mail in te schrijven. Je stuurt een mailtje naar tennisschoolactivite@hotmail.com. Je vermeldt in je mailtje de club, de voorkeursavond- en uur en de namen bij wie je les wilt volgen. Wie eerst inschrijft, krijgt de plaatsen.

Kalender

De winterlessen duren 20 weken volgens onderstaande kalender. Hier vind je dus terug welke dagen het les is en welke niet. Het kan zijn dat een trainer afwijkt van dit voorgestelde schema. De trainer zal niet gegeven lessen steeds op een ander moment inhalen. Op de gele momenten wordt er in principe geen les gegeven, maar beschikt het lesgroepje wel over het terrein. Op de rode momenten is er geen les en is ook het terrein niet ter beschikking.

Kalender volwassenen winter zondagavond

Kostprijs

Deze lessenreeks kost 780 euro. De kostprijs wordt gedeeld door het aantal lesvolgers (maximum 4 personen op terrein). Als je met 4 bent, betaal je dus 195 euro per persoon. Als je met 3 bent, betaal je 260 euro per persoon, enz.

Hoe betalen?

Betalen kan door middel van overschrijving op het nummer Mol Tennis BE93 0018 4364 6967met vermelding van NAAM, VOORNAAM, VOLWASSENENLESSEN WINTER.