TC Mol

Volwassenenlessen

Donderdagavond Zondagavond


START 2 TENNIS DONDERDAGAVOND WINTER 2019-2020

Tennisschool Molse TC organiseert op donderdagavond een nieuwe lessenreeks voor START 2 TENNISSERS (= nooit eerder lid geweest of meer dan 10 jaar geleden lid geweest van TennisVlaanderen)

Trainingsschema

Het uur gaat door op donderdag van 18.30 u – 19.30 u (sessie 1) of van 19.30 u - 20.30 u (sessie 2). De inschrijving is enkel geldig als je met een groepje van 2, 3 of 4 personen inschrijft. Wie eerst inschrijft, heeft het veld.

Inschrijven

De plaatsen zijn beperkt. Daarom dien je via mail in te schrijven. Je stuurt een mailtje naar tennisschoolactivite@hotmail.com. In deze mail zet je de gegevens van de spelers en de sessie die je wenst te volgen. Wie eerst inschrijft, krijgt de plaatsen.

Kalender

De winterlessen duren 20 lesweken volgens onderstaande kalender. Hier vind je dus terug welke dagen het les is en welke niet. Het kan zijn dat een trainer afwijkt van dit voorgestelde schema. De trainer zal niet gegeven lessen steeds op een ander moment inhalen. Op de gele momenten wordt er in principe geen les gegeven, maar beschikt het lesgroepje wel over het terrein. Op de rode momenten is er geen les en is ook het terrein niet ter beschikking.

Kalender volwassenen winter donderdagavond

Kostprijs lessen

Deze lessenreeks kost 860 euro. De kostprijs wordt gedeeld door het aantal lesvolgers (maximum 4 personen op terrein). Als je met 4 bent, betaal je dus 215 euro. Als je met 3 bent, betaal je 286 euro pp., enz.

Kostprijs lidgeld

Je betaalt 20 euro lidgeld (= verzekering + aansluiting bij Molse TC + aansluiting bij TennisVlaanderen). Je bent dan lid tot 31 maart 2020.

Hoe betalen?

Betalen kan door middel van overschrijving op het nummer Mol Tennis BE93 0018 4364 6967met vermelding van NAAM, VOORNAAM, START 2 TENNIS WINTER.