TC Mol

In dit menu vind je alle info terug omtrent de voorjaarslessen. Onderstaande kalender geeft een overzicht van de 8 lesweken. Na week 8 zijn er eventueel inhaalweken.

Kalender voorjaarslessen jeugd

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de voorgestelde uren lichtjes wijzigen. Gelieve zoveel mogelijk beschikbare momenten door te geven i.f.v. het opstellen van homogene groepen. Indien de voorgestelde uren je niet passen, maar je zou toch heel graag les volgen, laat ons dat zeker weten. We zoeken dan mee naar een oplossing.

Inschrijven kan tot zondag 8 maart 2020. De planning wordt in de week van 30 maart gecommuniceerd.

Betalen kan door middel van overschrijving op het nummer Mol Tennis Jeugd BE19 0354 8768 4012 met vermelding van NAAM, KLEUR en Voorjaarslessen 2020.

Kinderen geboren in 2011 of later, zijn automatisch lid. Kinderen van 2010 en ouder, die geen lid zijn, betalen 20 euro voor de verzekering. Lid worden voor een gans jaar kan uiteraard ook. Voor meer info. omtrent de lidgelden surf naar www.moltennisclub.be.


Let op: iedereen die deelneemt aan de voorjaarslessen moet lid zijn van tennisclub MOL. Alle informatie omtrent deze lidgelden kan je terugvinden op www.moltennisclub.be.