De Nethe

De deadline om in te schrijven is verstreken. Indien je toch aan de lessen wenst deel te nemen, stuur dan een mail naar tennisschoolactivite@hotmail.com.

In dit menu vind je alle info terug omtrent de winterlessen. Via de link kan je online inschrijven. Zorg er wel voor dat je je beschikbaarheden correct ingeeft! Als je de momenten dat je beschikbaar bent online ingeeft, kleuren deze oranje! De groene blokjes geven dus niet je eigen beschikbaarheid weer. Je kan bovenaan ook klikken ‘voor’ en ‘na’ 16 uur. GEEF STEEDS MEERDERE BESCHIKBARE MOMENTEN OP!

Hoe betalen?

Betalen kan door middel van overschrijving op het rekeningnummer van TC De Nethe tennisschool BE27 7360 4989 7773 met vermelding van NAAM, KLEUR en NAAM LESSENREEKS (LENTE, ZOMER, WINTER). Gelieve te betalen voor zondag 27 september.

Iedereen die deelneemt aan de winterlessen moet lid zijn van tennisclub De Nethe. Alle informatie omtrent deze lidgelden kan je terugvinden op www.tc-denethe.be

Onderstaande kalender geeft een overzicht van de 21 lesweken.

Kalender jeugd winterlessen

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de uren lichtjes wijzigen. Indien de voorgestelde uren je niet passen, maar je zou toch heel graag les willen volgen, laat dat ons zeker via mail weten. Dan zoeken we mee naar een oplossing.

Inschrijven kan tot zondag 23 augustus 2020. De planning wordt in de week van 7 september gecommuniceerd.


Let op: iedereen die deelneemt aan de winterlessen moet lid zijn van tennisclub TC De Nethe. Alle informatie omtrent deze lidgelden kan je terugvinden op www.tc-denethe.be.